XIV Cursa de BTT

El proper dissabte 2 d'agost a les 18:00 hores es donarà el tret (mai més ben dit) de sortida de la 14a edició de la BTT de l'Argentera. Com cada any, estem treballant perquè us hi trobeu a gust i passeu una bona tarda.

Acabada la cursa gaudireu d'un bon berenar per a tots els corredors i un acompanyant. A continuació, es repartiran els premis.

Hi haurà vestidors amb dutxes i la disponibilitat de la piscina municipal, a més de la presència de la Creu Roja.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 834 070, de 18 a 20:30 hores.

NOTA: L'organització agreix a tots els propietaris de les finques per on passa la Cursa, la gentilesa que han demostrat al permetre que els corredors passin per les seves propietats.

NOTA: L'organització no es fa responsable de cap tipus d'accident que pugui succeir.

 

El recorregut és de 26 km., tots ells per camins i senderons.
És obligatori l'ús del casc. L'organització es reserva el dret de modificar o canviar l'itinerari. És imprescindible per poder participar enviar el comprovant bancari de l'ingrés al compte 2073 0010 17 0110412466 i les vostres dades ben clares: nom, data de naixement, club i adreça, al fax 977 834 ...
Els premis es donaran als tres primers classificats per categoria i al corredor més veterà en acabar-la. Es donarà a tots els corredors un diploma, una samarreta i es sortejaran diversos obsequis. L'equip que més corredors entri a la meta s'emportarà un pernil. Un dels nostres patrocinadors, "La ...
Classificació general
S'ha creat una secció d'algunes de les fotografies que es van realitzar durant la cursa. La pàgina de les fotografies es pot trobar en aquest àlbum . Esperem que les gaudiu.
Subscriure a
Menu

Menú principal