Components del Plenari

El plenari de l’Ajuntament de l’Argentera el conformen cinc regidores i regidors.

En el present mandat aquestes cinc regidories les ocupen quatre persones pertanyents a l’AGL’A, Agrupació d’electores i electors Gent de l’Argentera (aglargentera.cat) i una persona que pertany al Partido Popular.

Mònica Crusat

 

La Mònica Crusat, de cal Minguet, és nascuda a Reus l’any 1973. És TEAT (Tècnica en Empreses i Activitats Turistíques) per l’Escola de Turisme Bettatur. Fa més de 30 anys que treballa com a agent de viatges i actualment està emprenent un projecte de cosmètica sòlida natural.

La Mònica és la persona que l’AGL’A va proposar com a candidata a Alcaldessa de l’Ajuntament de l’Argentera i com a tal va assumir el càrrec el 17 de juny de 2023

 

 

Albert de Porras

 

L’Albert de Porras (l’Albert de la Casa rural) va néixer a Reus l'any 1972. Llicenciat en Ciències Físiques per la UB, ha treballat els darrers 25 anys en el món de la consultoria informàtica, com a líder tècnic de diversos projectes internacionals.

A més a més és titular, conjuntament amb la seva parella, de dues cases de turisme rural, a l'Argentera i Riudecanyes. És regidor de l’AGL’A

 

 

Meritxell Vallverdú

 

La Meritxell Vallverdú (la Meri del màping) va néixer a La Selva del Camp l’any 1976. Va estudiar un Grau Superior d’Animació a l’escola d’Art de Tarragona. Sempre ha estat vinculada d’alguna manera al mon de l’Art.

Actualment i des de fa 3 anys es dedica plenament a produir espectacles de videomàping amb Projek Visual, una petita productora creada conjuntament amb el seu company. És regidora de l’AGL’A.

 

 

Xavier Roman

 

En Xavi Roman va néixer a Barcelona l’any 1962. Llicenciat en Història per la UAB, ja fa més de trenta anys que es dedica, com a agent de viatges i guia acompanyant, al disseny i programació de productes turístics sobretot a destinacions de l’Àfrica i l’Àsia.

Ara està engegant un nou projecte empresarial: la primera agència de viatges cooperativa de Catalunya. És regidor de l’AGL’A

 

 

María Ángeles García Aznar

 

La María Ángeles García Aznar (Piru) va néixer a Logronyo l’any 1970.

Va estudiar tècnic superior en Horticultura Ornamental, i es va especialitzar en paisatgisme a Holanda i Suïssa.

La vida la va portar al món del cinema i la publicitat, per portar la producció i l’attrezzo de nombroses pel·lícules i spots. Posteriorment i durant uns anys ha participat en projectes d’implementació de firma electrònica a diferents països. Actualment col.labora com a freelance.

 

Menu

Menú principal