Salutació de l'Alcaldessa

Des del primer moment  les persones que conformem l’equip municipal de l’Argentera hem tingut clar que som només la llavor d’un projecte que mira més enllà del curt termini amb un objectiu ben clar: pensar en el futur i en el benestar de l´Argentera.

I per això comptem amb tothom, perquè a l´hora d’empènyer per bastir i assegurar aquest futur, tothom hi ha de ser.

El nostre compromís passa per intentar que que les diferents iniciatives que vagin sorgint al poble disposin, en la mesura d’allò possible, del suport i dels mitjans a l’abast de l´Ajuntament.

Serà entre totes i tots que ens en sortirem. I això demanarà que tothom faci un petit esforç. Però pensem que serà un esforç senzill. A més és un esforç que no costa ni cinc, Què més voleu?

I quin és aquest esforç?

Doncs aprendre, o potser més ben dit, reaprendre: recuperar la perspectiva de comunitat i de col·laboració.

I com ho podem fer? Doncs tenint presents tres normes bàsiques:

L’una, mostrar sempre respecte i, al mateix temps, quan calgui, poder reivindicar el dret de ser respectat, tenint en compte que les persones som moltes i diverses i no tothom pensa de la mateixa manera.

L’altra, escoltar la veïna o el veí, posar al davant el dret de tothom a dir-hi la seva i a equivocar-se.

I la darrera, estar a punt per col·laborar en benefici de l’Argentera, de la manera que cadascú bonament pugui.

Des d’aquestes premisses, l’equip que encapçalo es compromet a cercar un àmbit on ajuntament i veïnat puguin trobar-se, o millor retrobar-se, per intercanviar informacions i aclarir tant com sigui possible les qüestions i problemàtiques que se’ns presentin, que seran moltes i algunes, complexes.

Que les coses sempre s´hagin fet igual no vol dir que sempre s´hagin de fer de la mateixa manera o que no es puguin canviar si tots en sortim guanyant.

Ens agradarà treballar per tal que l’Ajuntament deixi clar amb fets -i ni només amb paraules- que és una institució que representa tothom. I que en l’imaginari de les persones que vivim i treballem al nostre poble «l’Ajuntament de l’Argentera» passi a ser «el Nostre ajuntament».

Mònica Crusat Crusat

Alcaldessa de l'Argentera

Subscriure a
Menu

Menú principal